سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
چهره‌های برتر تبلیغی استان بوشهر معرفی شدند 

حوزه/ دومین رویداد انتخاب چهره‌های برتر تبلیغی استان بوشهر با حضور نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، آئین اختتامیه معرفی و تجلیل از برگزیدگان دومین رویداد انتخاب چهره‌های برتر تبلیغی استان بوشهر یادبود سفیر انقلاب، حجت‌الاسلام والمسلمین شهید صادق گنجی امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و مبلغین و مبلغات استان در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه ادعیه اسلامی ساحت مقدس رسول خدا (ص) اواین نور، و امام علی (ع) نور دوم هستند، گفت: وقتی مبلغ نور هست، به اندازه تعالی و صعود در مسلک کمالات خودش قدرت تأثیر دارد و به میزان درجه نورانیت خود جامعه را منور می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری با بیان اینکه مبلغین با بهره‌گیری از تقوا اول باید خود را به آن نورانیت متعالی برسانند، اضافه کرد: با کسب این نورانیت مبلغ در مسیر رشد قرار گرفته و درجه تاثیر و تنویر شخص مهیا می شود و از همین رو وجود یک روحانی نورانی مهذب در یک محیط، مثل خورشید ایجاد نورانیت می‌کند.

در این مراسم حامد بردستانی، سیده کبری علیپور، امیر یاری منفرد و فاطمه ایزد پناه در محور آموزشی تربیتی-کودک و نوجوان، سیدمحمد هاشمی در محور تبلیغ بین‌الملل، محمد رضایی‌نژاد و لیلا دولت‌خواه در محور اجتماعی جهادی، حسین مجاهد در محور رسانه، حسین بهرامیان و عاطفه باوری در حوزه تبیین گفتمان مقاومت و افشین محمدی در حوزه امام مسجد و محله برتر حائز رتبه‌ی برگزیده شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام علیرضا علیپور، دبیر اجرایی دومین رویداد انتخاب چهره های برتر تبلیغی استان بوشهر یادبود شهید صادق گنجی، به ارائه گزارشی از روند آغاز، ثبت نام و اجرای این رویداد از ابتدا تا کنون پرداخت.

برگزاری کارگاه توانمندسازی مبلغین و مبلغات استان با عنوان گفتمان انقلاب اسلامی با ارائه حجت‌الاسلام علی اکبر اسماعیلی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان بوشهر به عنوان مدرس کارگاه، و کارگاه رسانه ویژه‌ی مبلغین و مبلغات بوشهر با ارائه استاد ابوالفضل وحدتیان به عنوان مدرس از دیگر بخش‌های این رویداد بودند.

گفتنی است، در این مراسم برگزیدگان دومین رویداد انتخاب چهره‌های برتر تبلیغی استان جهت گرفتن عکس یادبود روی سن حاضر شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha